PALANDÖKEN,"ENFLASYON DÜŞÜRÜLEREK EKONOMİ RAYINA OTURMALI"

ANKARA- 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarını değerlendiren Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Demokrasimizin yeniden taçlandığı yerel seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Ekonomi Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 23:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
165 okunma
Takip EtGoogle News

PALANDÖKEN,“ENFLASYON DÜŞÜRÜLEREK EKONOMİ RAYINA OTURMALI”

-“SEÇİMLER ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

-“MİLLİ GELİR VE EKONOMİ RAYINA OTURTULMALI”

 

Seçim sonuçlarını değerlendirerek yazılı açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Mahalli idareler yerel seçimleri artık tamamlandı. Sonuçlar ülkemize, milletimize ve tüm siyasi partilere hayırlı olsun. Sorumluluk bilinciyle sandık başına giderek oylarını kullanan ve demokrasimizi taçlandıran tüm vatandaşlarımıza esnaf ve sanatkar camiası adına teşekkür ediyorum. Seçilen belediye başkanları başta olmak üzere il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimiz, tüm muhtar ve azalarını ayrı ayrı tebrik ediyor, bu ulvi görevlerinde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 Artık seçimsiz bir 4 yıllık sürecin bizi beklediğini ifade eden Palandöken, “Bu fırsatı ülke olarak iyi değerlendirmeliyiz. Enflasyon sorunu başta olmak üzere esnafımızın içerisinde bulunduğu bütün problemlerin en kısa zamanda çözümlendiği iyi bir dönem olmasını bekliyoruz. Ekonomide atılacak çok adım ve yapılacak çok iş var. Tüm gücümüzle enflasyonun düşürülmesi için mücadeleye ve ekonomiye odaklanmalıyız. Bu 4 yıllık süreç içerisinde esnafımızın çözüm beklediği tüm sorunlar çözülmeli ve ekonomide dengeler yeniden sağlanmalı. En önemlisi milli gelir ve ekonomi en kısa zamanda rayına oturtulmalı” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.