Mehmet Altıngöz, Yeniden Refah Altındağ belediye başkan adayı

Altındağ. Ankara’nın ilk yerleşim yeri tarih turizminin merkezi, cumhuriyetin kurulduğu mekândır. Ortadoğu’nun en büyük mobilya sanayi merkezi, fedakâr Anadolu insanının yaşadığı ilçedir. Altındağ, Ankara’nın tarihi ve tarihin Ankara’sıdır.”

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 12:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
626 okunma
Takip EtGoogle News

 

Yeniden Refah Partisinin Kuruluşundan bu yana Teşkilatın önemli Kademelerinde yer alan  Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı  Mehmet Altıngöz,  Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın isteği ile Altındağ Belediye Başkan Adayı olarak seçildi.

 Makine Yüksek Mühendisi, 1992 Doğumlu en genç Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Altıngöz, seçim çalışmalarına süratle başladı sahaya indi ve halkın sorunlarını dinledi. Çözüm önerilerini paylaştı. Vatandaşın samimi ilgisiyle karşılaştığını ve olumlu izlenimler edindiğini dile getiren Altıngöz;

En büyük mobilya sanayi siteler burada ancak;

“ ilçenin 26 mahallesinde hemen her sokağın sorularını bildiğini, Türkiye’nin en büyük mobilya sanayisinin yer aldığı ancak bunun ekonomik gelirinden yararlanamayan Altındağ halkının işsizlik sorunun samimi, içten ve gerçekçi yaklaşımla çözülebileceğine dikkat çekti.

Tüm mahallelerin ihtiyaçlarını biliyorum diyen Altıngöz, işsizlik sorununun yanı sıra kira fiyatları, ulaşım ve mültecilere yönelik beklentilere halkın isteği doğrultusunda çözüm getirebileceğine vurgu yaptı.   

Ankara’nın tarihi veya tarihin Ankara’sı Altındağ  

Altındağ. Ankara’nın ilk yerleşim yeridir, ilk yönetim merkezidir.

Cumhuriyet yönetiminin ilk yıllarında siyasetin, bürokrasinin, diplomasinin de mekânı olmuştur. Altındağ Ankara’nın turistik alanıdır. Altındağ, Ankara’nın tarihi veya tarihin Ankara’sıdır.” Hatırlatması yapan Altıngöz,  “Altındağ’ın,  Ankara’yı temsil edebilir ilk merkez hüviyetine tekrar kavuşturulması gerekiyor ve bunu ancak; ahlaklı belediyecilik anlayışı ile Milli Görüşü benimseyen Yeniden Refah partisi kadroları çözer “dedi.

 

 

 

 

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.