AĞCA'DAN KAMUOYUNA 'AÇIK MEKTUP'

Davet edildiği bir yemekteki görüntüleri medyada yayılan Mehmet Ali Ağca, üzerimden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu sadece bir dostun daveti üzerine katılmış olduğum mütevazı bir yemektir’ kimse üzerimden menfaat sağlamaya çalışmasın ‘dedi.

Yayın: 10 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.03.2023 20:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
759 okunma
Takip EtGoogle News

 

 

Ağca, yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları aktardı.  

 

Bir kaç gün önce en az elli altmış kişinin katıldığı bir akşam yemeğine davet edildim. Orada ev sahibinden başka hiç kimseyi şahsen tanımıyorum. O yemekte dini bir konuşma yaptım’ Yetim hakkı yiyenlere, haram yiyenlere lanet olsun’ dedim. Dünya da mevcut bütün suç örgütlerini, mafya çetelerini, halk düşmanı terör örgütlerini lanetliyorum. Türkiye’nin seçimlerine gelince: hayatımda hiç oy kullanmadım. Zaten siyasi yasaklıyım. Hiç bir siyasi faaliyetim yok. Türk milletinin siyasi tercihini hür iradesini tehdit edenler vatan hainidir.

Kamuoyuna  Saygıyla duyurulur:

 MEHMET ALİ AĞCA.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.